Introductie
Stoelmassage
Effecten
Voetmassage
Kosten
Referenties
Veel gestelde vragen
Contact

In ± 20 minuten uw medewerkers weer fris en ontspannen
Massage op locatie, dus geen reistijd of faciliteiten nodig
Professionele aanpak: gediplomeerd masseur
Geen massageolie
Kosten aftrekbaar van de belasting

STOELMASSAGE OP LOCATIE

Tarieven
Stoelmassage vanaf € 16,-
Voetmassage vanaf € 16,-
De kosten zijn afhankelijk van het aantal massages per keer en de overeengekomen periode.

Eenmalige opdrachten
Wanneer de masseur(s) voor een eenmalige opdracht langskomen, bedragen de kosten vanaf € 50,- excl. btw per uur (3 à 4 massages). Denk aan evenementen als secretaressedag, personeelsfeesten, beurzen, seminars en congressen. Tip: U kunt de massages ook als relatiegeschenk gebruiken!

Vaste opdrachten
Bij vaste opdrachten zijn de kosten vanaf € 48,- excl. btw per uur. Kortingen voor grotere of langere opdrachten in overleg.

Fiscale mogelijkheden
Een besluit van het Ministerie van Financiën stelt de kosten van de masseur, alsmede de onproductieve uren van uw medewerkers opvoerbaar als kostenpost voor inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Ook de BTW mag in z'n geheel worden verrekend. Non-profitinstellingen, zoals een stichting of (semi-) overheidsorgaan, kan gebruikmaken van de compensatieregeling loonheffing. Aftrekken van de kosten kan alleen wanneer het bedrijf een Arbojaarplan heeft opgesteld. Stoelmassage op locatie kan u helpen bij het opstellen van zo'n Arbojaarplan en heeft op verzoek ook voorbeelden beschikbaar.